Ehdot

 

1.     Rekisteröityminen

 Tilauksen tekeminen Puutarharakenne.fi -verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen tekemisen yhteydessä Asiakkaan tulee kuitenkin antaa suostumus siihen, että henkilötiedot rekisteröidään hänen asiakasrekisteriinsä. Käsittelemme asiakastietojamme luottamuksellisesti.

2. Tuotteet ja hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta, ellei toisin ole mainittu.  Voimassaoleva hinta on Puutarharakenne.fi -hinnastossa oleva hinta. Voimassaoleva hinta on euroissa.

3. Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito Puutarharakenne.fi:n ja Asiakkaan välillä tapahtuu sähköpostitse (info@puutarharakenne.fi) tai kirjeitse. Asiakas sitoutuu tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi tilauksen jälkeen. Kauppasopimus astuu voimaan, kun olemme lähettäneet ennakkomaksulaskun sähköpostitse, ja asiakas on suorittanut maksun.

Asiakkaalla on ennen tilauksen toimitusta oikeus peruuttaa koko tilaus tai osa siitä sähköpostitse. Toimitus on tapahtunut, kun Asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa Asiakkaan kanssa sovitusta osoitteesta.

 Asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen Puutarharakenne.fi:llä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 

3. Hinnat

Hintoihin ei kuulu lähetyskuluja. Laskemme lähetyskulut tilauksen koon ja painon mukaan ja lähetämme teille tilausvahvistuksen yhdessä kuljetushinnan kanssa. Näin voimme tarjota teille edullisimman kuljetuksen.

 

4. Toimitus

Toimitusaika varastotuotteille on 5-10 työpäivää.

Kaikki Puutarharakenne.ee toimitukset tapahtuvat Itellan välityksellä, elleivät osapuolet sovi erikseen muusta.

 

5. Maksutavat

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a. maksu tilisiirrolla, tavarat toimitetaan asiakkaalle maksun jälkeen

b. maksu tavaraa vastaanotettaessa pankkikortilla Itellan lähetille

6. Palautukset

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Vaihto- tai palautusoikeus ei koske sinetistä avattuja tuotteita. Jos hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen poikkeustapauksessa, veloitamme asiakkaalta vähintään 20 % tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut.

 

7Reklamaatio

Mikäli Asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee Asiakkaan ilmoittaa siitä välittömästi meille (infouutarharakenne.fi), kuitenkin viimeistään 7päivän kuluessa. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta.

Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Puutarharakenne.fi palauttaa mahdollisesti maksetun kauppahinnan Asiakkaalle.
Toimitusaika on 5-7 päivää


Lähetämme toimitushinnat teille sähköpostilla yhdessä tilausvahvistuksen kanssa
Kuljetushinnat eivät kuulu tuotteen hintaan, koska haluamme tarjota teille edullisimman palvelun
 Pyydämme muissa tapauksissa tiedustelemaan sähköpostitse info@puutarharakenne.fi